СТРАТЕГИЈА НА BLACKJACK

Блек Џек дилер За првиот дел од мојата серија “Како да играм Блек Џек”, сакам да ви дадам малку од мојата лична историја со играта и да разговарам за аурата што ја опкружува Блек Џек. Блек Џек беше една од првите игри со кои се занимавав во казината во Лас Вегас. Јас на крајот се преселив