ЗОШТО ONLINE GAMBLING е патот напред

ЗОШТО ONLINE GAMBLING ви дава многу подобра шанси за да победите сигурно во “Ролетот” отколку “да играте” во вистински казино

Десет причини

самоконтрола

1. Успешното коцкање треба многу дисциплина и самоконтрола. 
Како може да очекувате сериозно да работите, без губење концентрација во 
вистинско казино, со сите тие луѓе околу себе, со музика итн. Итн.

Додека во удобноста на вашиот дом, условите секогаш ќе бидат совршени

флексибилност

2. Ако играте во вистинско казино и губите или сте го достигнале претходно определениот победнички гол, тешко е да се откажете од играњето и да одите или да се вратите дома. На крајот на краиштата, дојдовте до казиното, може да бидете убаво облечени и едноставно не сакате да си одите дома после 30 минути. 
Кога дома, лесно е да се одмори; се што треба да направите е да излезете од програмата и да го исклучите компјутерот.

Време на одлучување

3. Во вистинско казино, многу, многу често немате време да мислите доволно долго за да ги донесете 
вистинските одлуки за играње. 
Дома, имате цело време што го сакате: да мислите, да пишувате работи (на пр. Рулетски броеви), за да погледнете на табелата за играње пред да донесете одлука и ставете ја вашата залог.

Брзина

4. Понатаму, во казиното препорачуваме на оваа страница (видете на дното на оваа страница), можете да резервирате своја приватна маса и да ја играат токму во сопствениот ритам. Ако, на пример, користите стратегија каде што не ви е потребно многу време да донесувате одлука и да ги ставате вашите облози; веднаш штом ќе ги поставите вашите облози, ќе кликнете на 
“финиш” и веднаш топката ќе почне да се врти. Можете лесно да добиете повеќе од стотина вртења на час.

јажето

5. Повеќето онлајн казина нудат ресет функција. Во зависност од стратегијата што ја користите, ова 
е непроценлива предност.

Замислете си го следното: 
Вашата стратегија за обложување се состои во обложување на последните 18 броеви кои покажаа 
(што не е лоша стратегија на сите). Откако ќе ги поставите вашите први 18 чипови на изгледот 
(и откако ќе ги напишете тие 18 броеви на парче хартија, се разбира), се 
што треба да направите по вртењето е да притиснете “rebet” (или F1 на вашата тастатура ) и вашите чипови веднаш се ставаат на истите 18 броеви. 
Ако сте го погодиле бројот на последното вртење, тоа е тоа, дали сте подготвени за следниот круг. 
Ако ниту еден од вашите 18 броеви не го погоди последното вртење, се што треба да направите е да го 
додадете новиот број на вашиот лист хартија и да го однесете најстариот од нив; тогаш
ќе притиснете “rebet” (или F1 на вашата тастатура), ставете еден чип на новиот број и однесете најстариот од изгледот 
со десен клик на него и сте подготвени за следниот круг.

Користењето на оваа стратегија во вистинско казино би било многу, 
многу тешко, речиси невозможно (премногу други чипови на маса, многу други 
луѓе што играат, што е многу вознемирувачки итн. Итн.)

Приватна табела

6. Во зависност од стратегијата што ја користите, можеби ќе треба да започнете нова игра ( 
прикажани нула ). Во вистинско казино, имате само оваа можност кога ќе се отвори нова табела. 
Во препорачливото казино, можете да резервирате вашата приватна маса и да започнете нова игра во секое време (прикажани нула).

Количина на табели

7. Во вистинско казино, нема доволно табели за рулет. 
Во онлајн казиното се препорачува, имате 
над 90 табели за рулет. Ако, на пример, сакате да напишете табела за да најдете игра која работи во моделот на кој начин сте одлучиле да се обложувате, ова е уште една голема, голема предност. Ако не ставате залог за два последователни вртења, ќе бидете прашани да го ослободите 
вашето место, но може да продолжите да ја гледате играта и да ги запишувате 
броевите додека не дојде до можност повторно да се активира.

Употреба на компјутерски софтвер

8. Додека користите еден компјутер за да ги поставите своите облози преку интернет, можете да го користите вториот компјутер за да 
направите пресметки и точно да утврдите како да се обложувате (Excel и Visual Basic ќе го направат 
тоа за вас, погледнете во “Алатки за анализа на рулет “). 
Ниту еден вистински казино нема да ви дозволи да седнете на табела со рулет со компјутер во скутот.

Отворено време

9. Онлајн казина се отворени 24 часа на ден.

Ова секогаш ви овозможува да ги одберете најдобрите моменти за играње (работа); и тоа значи дека 
никогаш не треба да играте (работа), кога сте уморни или стресни или фрустрирани или пијани. 
За жал, во вистинско казино, и поради многу различни причини, ова се случува премногу често. 
(Може да одите во вистинско казино ако сакате да се забавувате. Земете одредена сума пари со 
вас – без кредитни картички – и поминат добро време, но не очекувајте да заработите пари, 
барем не на подолг рок ).

Растојание

10. Возењето во вистинско казино чини пари. За време на играта, поминувате малку повеќе пари 
за пијалоци и конечно: 
дома, без правила за облекување.

Докажан рулет систем

Во следните неколку параграфи, ќе се обидам да направам смисла за игра која многу коцкари сметаат дека имаат шанса да победат. Јас ќе дадам се од себе да објаснам пред сè, зошто рулетката не е добра игра за сите да играат. На крајот на ова, ќе имате јасно разбирање, заедно со техники кои навистина ќе ги отворат очите за тоа како да го победат системот на рулет. Што ви се случува да прочитате кон дното на оваа возбудлива класа, ќе ви даде подобро разбирање на играта на играта, рулет.

ВЕ МОЛИМЕ ЗАБЕЛЕШКА: ОВАА КЛАСА Е ЗА ПОЧИТУВАЧИ И ЛУЃЕТО КОИ НЕ СЕ ПОДГОТВУВААТ УСПЕШ ДО КАЗИНОС. Има многу напредни стратегии и стратегии за управување со пари, мора да научите да ја добиете горната рака против казино.

Прво нешто што подобро знаете за играта на рулет е тоа што има вкупно 38 броеви на масата. Второ, во секое време да се коцкаш каде што користиш погодување како твоја процедура, куќата се развива голема предност над тебе. Играчите цело време се обложуваат на нивните родендени, годишнини, број на деца или бројот на нивниот омилен кошаркар. Кога дилерот ја врти топката, неизбежно ќе претпоставувате дека топката ќе слета на вашиот број.

Исто така, играта на Рулет ви дава многу облози, кои се чини дека се во предност на играчот. Подолу се прикажани сите облози на тркалото на рулет и процентот на шанси за добивање на тој облог против куќата. Брзо ќе почнете да гледате зошто тоа се нарекува куќа игра.

ОВИЕ ОСТАНАТИ ВЕСТИ

1) црн и црвен 48% 
непарен, па дури и 
1-18 и 19-36

2) 1, 2, 3 дванаесет 31% 
1, 2, 3 колона

ОВИЕ ВНАТРЕШНИ ВЕСТИ

1) директно залог на еден број 35-1

2) Сплит 17-1

3) улица (3 број залог) 11-1

4) агол (4 број залог) 8-1

5) двојна улица (6 број залог) 5-1

Кога ќе одвоите време да се направи математика, можете брзо да видите како куќата создава нивна предност. Погледнете подолу и гледајте ја математиката и како функционира со обложувањата што ги прочитавте.

Има 38 броеви на одборот за рулет. Кога ставате залог, мора да ги задоволите минималните табели од $ 5- $ 10 долари. Значи, дури и кога ќе добиете среќа и ќе погоди еден број од 38 и ќе заработите $ 35 долари од него, всушност сте направиле само 31 долари затоа што морале да ги исполните условите од 5 долари. Погледнете ја математиката подолу:

Платата е број на броеви пократок од исплатата.

35 × 1 = 35 
17 × 2 = 34 
11 × 3 = 33 
8 × 4 = 32 
6 × 5 = 30

Јасно можете да видите колку повеќе броеви се обложувате, помалото враќање на исплатата.

Она што сакам да импресионирам на секој кој е заинтересиран за правење секакви пари во рулет, има само еден облог на избор. ДРЖАВАТА! Тоа е најмалку инвестиција со најголемо враќање.

Блокирањето на обложувања е метод кој со години е во казино. Многу малку ја совладаат и поради тоа, казина продолжуваат да прават пари што ги прават.

Блокирањето на обложувањата е уметност за избор на серија броеви по ред на главата на тркалото, а не на распоредот на рулет. Одете во секое казино и добијте копија од главата на тркалото. Треба да биде на масата за рулет, само да побарате дилер. Сакате да (види илустрација на мојата картичка) одберете 9 броеви по ред на главата на тркалото. Клучот број тука е 9. Овие броеви може да имаат или да започнете со вашиот среќен број, тоа не е важно. Потоа, откако сте ги избрале вашите 9 броеви, сакате да одберете уште 9 броеви директно од спротивната страна на првите 9 броеви на спротивната страна на главата на тркалото.

Кога се обложувате, ќе погледнете на одборот на читачи и ќе ги погледнете броевите што се појавија во последните 6 вртења. Откако ќе го направите ова, ќе изберете еден од вашите два блока на броеви и ќе го пуштите 4 пати по ред.

Погледнете ја математиката: 9 броеви, 4 пати по ред е 36 чипови. Успевате еден број во четири обиди, добивате плата од 35-1 плус еден чип што го вложувате на бројот што го погодивте и имате 36. Овој принцип има врска со намалувањето на враќањето. Ако удри еднаш во 4 обиди, дури и ако достигнете 2 или 3 пати во вашиот блок, имате 70 или 105 чипови. Ако се работи за чипови од 1 долар што ви изгледаат добро, но ако тие се 5 долари или 25 долари чипови, сте нагоре 350 долари – 1750 долари во 4 вртења и сте готови! !!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!

Колку подолго ќе играте, а пожолтерот што го добивате, толку се подобри шансите казина да ги вратат парите. Откако ќе направите голема победа, излезете. Се сеќавате на фразата која плаќа: “INVEST A LITTLE, извади многу”. Ова е клучниот именител на кој било добар систем во коцкањето.